U.A.V. (Μη επανδρωμένα αεροσκάφη)

Εξοπλισμος

Τα οχήματα μας
Χρησιμοποιούμε την τελευταία γενιά των U.A.V. (Μη επανδρωμένα αεροσκάφη), εφοδιασμένα με GPSκαι τις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο της μίκρο ηλεκτρονικής πτήσεων! Πρόκειται για "ιπτάμενους υπολογιστές" που μπορούν να ακινητοποιηθούν σε οποιοδήποτε ύψος με ακρίβεια και αξιοπιστία και να μας δώσουν μοναδικές λήψεις!

Τεχνικές λεπτομέρειες
Τα μοντέλα μας τροφοδοτούνται με ηλεκτρισμό, δεν εκπέμπουν ρύπους, είναι ακίνδυνα καθώς και αθόρυβα δίνοντας μας την δυνατότητα πτήσεων σε οποιοδήποτε περιβάλλον χωρίς να ενοχλούμε! Το GPSμας παρέχει πρωτοποριακές δυνατότητες όπως καταγραφή δεδομένων και θέσης, πλήρης Τηλεμετρία και προγραμματισμό Σημείων Διαδρομής Πτήσης.

Κάμερα
Οι κάμερες που χρησιμοποιούμε είναι τεχνολογίας αιχμής, με δυνατότητες λήψης Φωτογραφιών 12Mp και Βίντεο FullHD(1080) από 25 έως 50 σκηνές το δευτερόλεπτο! Διαθέτουν ευρυγώνιο φακό 170°-90°, ιδανικό για Panoramaφωτογραφίες με απόλυτη ευκρίνεια για πεντακάθαρες λήψεις! Διεκπεραιώνουμε σύνθετες εργασίες με αξιοπιστία σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Διαθέτουμε επαγγελματικό εξοπλισμό, παραδίδουμε υλικό άρτια επεξεργασμένο, έτοιμο για παρουσίαση. Δείτε τις τιμές μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

Περισσότερες Πληροφορίες
Με το πρωτοποριακό σύστημα ζωντανής μετάδοσης εικόνας, μπορούμε να παρακολουθούμε από το σταθμό εδάφους ζωντανά τις εικόνες που καταγράφει η κάμερα και να επιλέξουμε τον στόχο της πτήσης αυξάνοντας την ποιότητα του αποτελέσματος!

Δίνουμε την δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να παρευρίσκεται στο μόνιτορ και να κατευθύνει τον χειριστή του σκάφους. Μπορούμε να συνεισφέρουμε στην επιθεώρηση δύσβατων σημείων/περιοχών! Η βάση μας βρίσκεται στην Ζάκυνθο απ' όπου αναλαμβάνουμε την πραγματοποίηση εναέριων λήψεων σε όλο το νομό, τα γύρω νησιά καθώς και όλη την Ελλάδα!

GPS
Τo GPS μας παρέχει πρωτοποριακές δυνατότητες όπως καταγραφή δεδομένων και θέσης, πλήρης Τηλεμετρία, προγραμματισμό Σημείων Διαδρομής πτήσης/ Σημείου Ενδιαφέροντος, τρισδιάστατη απεικόνιση ολόκληρης της πτήσης και των στοιχείων σε υπολογιστή! Τα σκάφη μας μπορούν να ακινητοποιούνται σε οποιοδήποτε σημείο με ασφάλεια και ακρίβεια εκατοστού! Είναι ευέλικτα και αξιόπιστα, ικανά να διεξάγουν πτήσεις πάνω από θάλασσα και οποιοδήποτε σημείο σας ενδιαφέρει
Έχουμε την δυνατότητα να αποθηκεύσουμε τις συντεταγμένες λήψης οποιασδήποτε Φωτογραφίας/Βίντεο και να προγραμματίσουμε την επανάληψης της από το ίδιο ακριβώς σημείο!

Όροι-Ασφάλεια
Η μετάβαση στο τόπο πτήσης γίνεται με Ι.Χ. αυτοκίνητο και στην συνέχεια μεταφέρουμε τον εξοπλισμό οπουδήποτε χρειαστεί. Για την ολοκλήρωση εργασιών Αεροφωτογράφισης | Αεροβιντεοσκόπισης μακριά από την βάση μας επιβαρύνεστε με τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής!

Για την διεξαγωγή πτήσεων δεν πρέπει η ένταση του ανέμου να ξεπερνά τα 5 μποφόρ, ούτε να βρέχει. Αποφεύγουμε πτήσεις πάνω από ανθρώπους, πλήθη, δρόμους και πολυσύχναστα μέρη όπως και δεν ξεπερνάμε το όριο ύψους των 250 μέτρων για λόγους ασφαλείας.Η αεροφωτογράφιση με τα νέα, σύγχρονα μέσα είναι πλέον εφικτή και μειώνει το κόστος δραματικά, απαιτεί όμως την εκπλήρωση κάποιων προϋποθέσεων ώστε να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και την απαραίτητη υπευθυνότητα όλων των εμπλεκομένων.

Sky vision

Zakynthos (Zante) Greece

Powered by GoZakynthos