Που μπορείτε να το χρησιμοποιησετε

Υπηρεσιες

 • Αεροφωτογράφιση

  Ολοκληρωμένες εργασίες Αεροφωτογράφισης για Ξενοδοχειακές Μονάδες! Καλύπτουμε το θέμα από όλες τις γωνίες δίνοντας σας ολοκληρωμένη εικόνα του χώρου:
  Συνολική εικόνα της Ξενοδοχειακής σας επιχείρησης με μία κίνηση!
  Δείξτε πόσο απέχετε από την θάλασσα με μία φωτογραφία, οι λέξεις περισσεύουν!
  Κάτοψη του χώρου με εικόνες υψηλής ευκρίνειας, αδύνατες με Googleearth ή άλλον τρόπο!

  Αεροφωτογράφιση μικρών συγκροτημάτων με χαμηλές πτήσεις, νέα οπτική στην επιχείρηση σας! Αεροφωτογράφιση για Ξενοδοχειακά συγκροτήματα μεγάλου μεγέθους και επιφάνειας χώρου. Διεξάγουμε πτήσεις ακόμη και πάνω από θάλασσα για ολοκληρωμένο πλάνο της επιχείρησης σας. Δυνατότητα επιλογής παραπλήσιων πλάνων, προσφέρουμε ποικιλία αερο-λήψεων καλύπτοντας κάθε απαίτηση σας.

 • Αεροβιντεοσκόπιση

  Πραγματοποιούμε Αεροβιντεοσκόπιση για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει. Δίνουμε την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δείξουν με πρωτοποριακό τρόπο τις εγκαταστάσεις τους!
  Αναλαμβάνουμε την συνολική Αεροβιντεοσκόπιση περιοχών με πτήσεις πάνω από τα αξιοθέατα της (παραλίες, μνημεία κτλ) με σκοπό την προβολή της από τους τοπικούς Συλλόγους επιχειρηματιών ή Δημόσιους φορείς.

 • Εφαρμογές

  Έχουμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε στο χώρο σας και να σας δώσουμε μοναδικές και εντυπωσιακές λήψεις της επιχείρησής σας!
   
  Αεροφωτογράφιση για Ξενοδοχειακές μονάδες καθώς και κάθε μορφής Καταλύματα Δωμάτια / Σπίτια προς Ενοικίαση! 
   
  Εργοτάξια | Εγκαταστάσεις
  Εναέριες λήψεις σε εργοτάξια, εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας/ Βιομηχανικές εγκαταστάσεις, Αιολικά-Φωτοβολταικά Πάρκα καθώς και συνεισφέρουμε στο τομέα της επιθεώρησης με τη δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης εικόνας από το σκάφος σε μόνιτορ!
   
  Επιχειρήσεις | Real-Estate
  Αεροφωτογράφιση σε Δημόσια και Ιδιωτικά Κτήρια, Επιχειρήσεις (Καφέ/ Εστιατόρια/ Καταστήματα/ Οικίες/ Επαύλεις) καθώς και οικόπεδα, αγροτεμάχια ακόμη και σε δύσβατες περιοχές ή εντός σχεδίου Πόλεως. Διεξάγουμε πτήσεις ακόμα και πάνω από θάλασσα!
   
  Αξιοθέατα | Εκδηλώσεις
  Αεροφωτογράφιση για Παραλίες και Τουριστικά Αξιοθέατα ανεξαρτήτου τοποθεσίας, όσο δυσπρόσιτα και να είναι!
  Αεροβιντεοσκόπιση Εκδηλώσεων και γεγονότων για μοναδικές λήψεις των σημαντικότερων στιγμών σας!
Sky vision

Zakynthos (Zante) Greece

Powered by GoZakynthos